Дошка кам'яна обробна кухонна для темперування шоколаду, розкочування тіста, нарізання продуктів харчування. «RED GALAXY», 29х29х1 см. Made in Italy
Професійна обробна дошка з кварцового агломерату. Міцна, зручна, довговічна. Для нарізання продуктів, розкочування тіста і темперирования шоколаду, а також роботи з мастикою і марципанової масою. Кращий подарунок для професійного кондитера і кухаря!
Професійні обробні дошки з кварцового агломерату міцні, зручні і довговічні. Кращий вибір для оброблення продуктів, розкочування тіста і темперирования шоколаду, а також роботи з мастикою і марципанової масою.
Для темперирования шоколаду найчастіше використовують холодну поверхню каменю. Тільки темперування на гладкій холодної поверхні кварциту зробить шоколад таким неповторно блискучим і щільним! Дошка з кварциту просто незамінна для кондитерів і кухарів працюють з шоколадом, марципанової масою, мастикою і тестом.
Також цей камінь відмінно підходить в якості обробної дошки для різних харчових продуктів. У кварциту (кварцового агломерату) є ряд переваг перед аналогічними дошками з мармуру та інших каменів через його високої міцності, малої товщині і простоті обслуговування. Ви зможете її легко пересувати і доглядати. Кварцит не містить дрібних пір в які потрапляють залишки харчових речовин і забарвлюють з часом поверхня каменю-тому на відміну від мармуру і дерева, ви зможете обробляти, рибу, м'ясо, різати зелень, використовувати продукти з харчовими барвниками абсолютно не боячись зіпсувати поверхню. Кварцит витримує високі температури і йому не страшно, якщо ви на поверхню поставите нагріту ємність.
Крім роботи з шоколадом кварцит знадобиться вам для розкочування пісочного та листкового тіста навиворіт.
Прямокутна або квадратна обробна дошка виконана з чорного або червоного кварциту стане незамінним атрибутом приготування їжі. Дошка стійка до пошкоджень і не вбирає запахи, ідеально підходить для обробки м'яса, риби, приготування тіста і для нарізки будь-яких продуктів.
Розмір: 29х29х1 см. Вага: 1 кг.
Такий дошкою користуються відомі професіонали в області кондитерки і кулінарії. Знаменитий кондитер, Аморі Гішон, якого ще називають «шоколадним архітектором», використовує для темперування шоколаду дошку з кварциту.