Хочете ми передзвонимо?

Пекарський Камінь Натуральний для Хліба і Піци, 320х370х20мм

  • 1000 грн

Аромат свіжого хліба, смак традиційної піци, навряд чи кого-небудь залишать байдужими. Доведено на практиці-найкраще в процесі приготування використовувати старовинний метод випікання на камені.

Відома ситуація, коли через нерівномірне прогрівання духовки, випічка на деку з одного боку пригорає, а з іншого, навпаки, залишається сирою. І справа зовсім не в якості духовки або рецептурою тіста. Тут важливо використовувати КАМІНЬ ДЛЯ ВИПІЧКИ!

Камінь представляє собою плиту з природного кварциту «Джайпур», що видобувається в Індії вже більше 5000 років. Володіючи міцністю і унікальними властивостями, цей камінь використовується в багатьох сферах життєдіяльності людини. Витримує температуру до 500 ° С!

Секрет рівномірного випікання полягає в пористій структурі цього каменю, завдяки якій відбувається поглинання вологості тесту і рівномірне її звільнення. При цьому мільйони мікроскопічних пір каменю здатні довгий час утримувати необхідну температуру в духовці, не підвищуючи її. У сукупності цих процесів, на що випікаються легко утворюється хрустка скоринка. При цьому камінь не розшаровується, не тріскається і служить нескінченно довго.

Немає ніякої різниці, чи користуєтеся ви електричної або газовою духовкою, піччю або грилем, у всіх випадках камінь ідеально підійде для приготування. Камінь не потрібно попередньо змащувати будь-яким жиром. Стандартний розмір каменю становить: 32х37 см.

Товщина складає 2 см. Вага близько 5 кг.

Також можливе виготовлення за індивідуальними розмірами. Колір каменю світло бежевий.


Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Рекомендовані товари