Кошик для вистоювання тіста під багет (чіабату) 34 х10 х 6 см, до 800 г тіста, Rickenbacker, Aвстрія
Кошики виробляються вручну. Форми для тіста піддають сушці в спеціальних приміщеннях, дезінфікують у спеціальних печах, оглядають і тільки після цього вони надходять у продаж. Завдяки природному матеріалу і особливій формі кошика, майбутній хліб має можливість «дихати» і рівномірно підніматися в висоту. Це значно покращує смакові якості, а золотистий спіралевидні візерунок на скоринці готового хліба, додає випічці вишуканості.
Користуватися цими кошиками надзвичайно легко. Підготовлене тісто опустіть в кошик для подальшого підйому. Коли тісто підійде, обережно перекладіть його з кошика на пекарський камінь, попередньо прогрітий в духовці.
Догляд за виробом надзвичайно простий. Після використання потрібно лише видалити залишки борошна з форми, і ретельно просушити.
Кошики можна використовувати як декоративний елемент на столі-вони можуть служити місцем для зберігання хліба і булочок.
Важливо! Форми з ротанга не можуть використовуватися для випікання в духовці разом з тестом. Вони призначені тільки для формування хліба.
При інтенсивному використанні форм для вистоювання тіста термін служби складає не менше 10 років, а при правильному догляді вони служать практично вічно.
Розміри: довжина -34 см, ширина- 10см, висота-6 см.
Розрахований до 800 гр. тіста.