Пекарський камінь
Аромат свіжої випічки, смак справжньої італійської піци, хліб, покритий апетитною хрусткою скоринкою, навряд залишать когось байдужими. Всі ці кулінарні шедеври можна приготувати в домашніх умовах. Питання тільки як?
А що, якщо в процесі приготування використовувати старовинний спосіб – природній пекарський камінь, як це робили ще в стародавні часи для випікання хліба та коржів?!
Втім, в наші дні багато професійних кулінарів, пекарів та піцайол користуються саме цим стародавнім матеріалом, як найбільш ефективним, правильним і екологічно чистим. Відома ситуація, коли через нерівномірне прогрівання духовки, випічка з одного боку пригорає, а з іншого, навпаки, залишається сирою. І справа зовсім не в якості духовки або рецептурі тіста.
Тут важливо правильно підібрати ПЕКАРСЬКИЙ КАМІНЬ!
Камінь представляє собою плиту з природного кварциту світло-бежевого, рожево-бежевого або бордового кольору, який має необхідну міцність, витримує високі температури. При цьому камінь не розшаровується і не тріскається і служить досить довго.
Секрет рівномірного випікання полягає в дрібнопористій структурі цього каменю, завдяки якій відбувається поглинання вологості тіста та рівномірне випаровування вологи. Структура кварциту дозволяє довгий час підтримувати необхідну температуру в духовці, навіть коли ви відкриваєте дверцята, щоб зробити дії з тістом.
Завдяки цим процесам утворюється та найнеобхідніша хрустка скоринка, і хліб або піца пропікаються рівномірно по всьому об'єму.
Крім того, використання цього "девайса" безпечно і екологічно, так як в його складі немає хімічних сполук і домішок, які притаманні сучасним штучним шамотним виробам, тому що він є повністю природнім натуральним матеріалом!
Наша компанія виготовляє пекарський камінь вже більше 15 років!
Нами розроблена унікальна технологія обробки пекарського каменю, коли він не просто ріжеться і шліфується зі зняттям фаски, а й має поетапну термічну обробку на спеціальному обладнанні з метою його зміцнення і відсіювання непридатних зразків.
Така технологія вкрай необхідна для подальшої надійної та тривалої експлуатації пекарського каменю.
Нашими замовниками є не тільки приватні особи, ресторани та заклади харчування, а ще й виробники професійного пекарського обладнання, як в Україні, так і за її межами!
Ми виготовляємо пекарський камінь в стандартних і нестандартних розмірах:
Для побутових духових електричних і газових шаф (духовок)
Для професійного пекарського електрообладнання
Для дров'яних і вугільних печей, тандирів, піца-печей купольного (помпейського) типу.
У разі збільшення розмірів каменю, більше стандартних, збільшується вартість каменю, яка окремо обмовляється з менеджером компанії.
При розрахунку розмірів каменю, необхідно враховувати відстань (зазор) між стінками духовки (або каркаса в який він укладається) і каменем, який повинен становити не менше 2 см, для рівномірного нагріву і циркуляції гарячого повітря, щоб уникнути розтріскування каменю!
ТАКОЖ Для замовлення Пекарського Каменю Нестандартних розмірів, звертайтеся за офісними телефонами, або пишіть заявку на електронну пошту, месенджери viber і telegram (+380674668151)