# # #
Хочете ми передзвонимо?

Пекарський камінь

Аромат свіжої випічки, смак справжньої італійської піци, хліб, покритий апетитною хрусткою скоринкою, навряд залишать когось байдужими. Всі ці кулінарні шедеври можна приготувати в домашніх умовах. Питання тільки як?

А що, якщо в процесі приготування використовувати старовинний спосіб – природній пекарський камінь, як це робили ще в стародавні часи для випікання хліба та коржів?!

Втім, в наші дні багато професійних кулінарів, пекарів та піцайол користуються саме цим стародавнім матеріалом, як найбільш ефективним, правильним і екологічно чистим. Відома ситуація, коли через нерівномірне прогрівання духовки, випічка з одного боку пригорає, а з іншого, навпаки, залишається сирою. І справа зовсім не в якості духовки або рецептурі тіста. 

Тут важливо правильно підібрати ПЕКАРСЬКИЙ КАМІНЬ!

Камінь представляє собою плиту з природного кварциту світло-бежевого, рожево-бежевого або бордового кольору, який має необхідну міцність, витримує високі температури. При цьому камінь не розшаровується і не тріскається і служить досить довго.

Секрет рівномірного випікання полягає в дрібнопористій структурі цього каменю, завдяки якій відбувається поглинання вологості тіста та рівномірне випаровування вологи. Структура кварциту дозволяє довгий час підтримувати необхідну температуру в духовці, навіть коли ви відкриваєте дверцята, щоб зробити дії з тістом.

Завдяки цим процесам утворюється та найнеобхідніша хрустка скоринка, і хліб або піца пропікаються рівномірно по всьому об'єму.

Крім того, використання цього "девайса" безпечно і екологічно, так як в його складі немає хімічних сполук і домішок, які притаманні сучасним штучним шамотним виробам, тому що він є повністю природнім натуральним матеріалом!

Наша компанія виготовляє пекарський камінь вже більше 15 років!

Нами розроблена унікальна технологія обробки пекарського каменю, коли він не просто ріжеться і шліфується зі зняттям фаски, а й має поетапну термічну обробку на спеціальному обладнанні з метою його зміцнення і відсіювання непридатних зразків.

Така технологія вкрай необхідна для подальшої надійної та тривалої експлуатації пекарського каменю.

Нашими замовниками є не тільки приватні особи, ресторани та заклади харчування, а ще й виробники професійного пекарського обладнання, як в Україні, так і за її межами!

Ми виготовляємо пекарський камінь в стандартних і нестандартних розмірах:

  1. Для побутових духових електричних і газових шаф (духовок)

    1pizzaw
    сookingstone
    breadw
  2. Для професійного пекарського електрообладнання

    professional
  3. Для дров'яних і вугільних печей, тандирів, піца-печей купольного (помпейського) типу.

    baking2
    baking3
Для замовлення Пекарського Каменю для побутових духовок Стандартного розміру, будь-ласка переходьте за посиланням
Виготовляємо під замовлення будь-які нестандартні розміри довжиною до 1,2 м, товщиною від 2 до 5 см з кроком 1 см.

У разі збільшення розмірів каменю, більше стандартних, збільшується вартість каменю, яка окремо обмовляється з менеджером компанії.

При розрахунку розмірів каменю, необхідно враховувати відстань (зазор) між стінками духовки (або каркаса в який він укладається) і каменем, який повинен становити не менше 2 см, для рівномірного нагріву і циркуляції гарячого повітря, щоб уникнути розтріскування каменю!

ТАКОЖ Для замовлення Пекарського Каменю Нестандартних розмірів, звертайтеся за офісними телефонами, або пишіть заявку на електронну пошту, месенджери viber і telegram (+380674668151)